Siirry sisältöön
Alkaen 275,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Korsuretket Oy myynti@korsuretket.fi +358405786580 Y-tunnus: 2544213-9 Kauppiaan ehdot

Voit varata Pikku-Itävalta mökin verkkokaupastamme joko viikon (esim. su-su) ajanjaksolle, arkilomailuun (ma-to) tai viikonlopuksi (pe-su).
Lyhyempiä ajanjaksoja ja yksittäisiä päiviä voit tiedustella numerosta 040-578 6580/ Korsuretket. 

Mökillä on 6 kpl 2 hlön makuuhuoneita sekä kolme lisävuodetta. Mökin ympäri kiertää tilava terassi, yläkerrassa kaksi parveketta. Alakerrassa viihtyisä tupakeittiö sekä lasitettu terassi. Mökillä on kaasugrilli. Pihassa on koiratarha sekä järvelle päin aukeneva laavu. Langaton wifi-yhteys valokuidun kautta. 

Pihamaalta aukeaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun niin Metsähallituksen ylläpitämille patikointireiteille kuin maastopyöräilyynkin. Kesäaikaan mökillä on käytössä kanootti sekä soutuvene. Talvella mökin pihasta lähtee latu Jämin monipuolisiin latuverkostoihin.
Puhdasvetinen Jämijärvi tarjoaa upeat puitteet harrastuksiin; kauttamme voit tilata paikalle kanootit sekä opastetut kalastuspaketit. Piha-alue on laaja ja siellä voi järjestää omatoimisesti erilaisia kisailuja tai voitte tilata kauttamme opastetut aktiviteetit. Ranta on hiekkapohjainen ja syvenee noin 7 metrin jälkeen. 

Muuta: Jämin ydin alueella (n. 4 km) on hiihtotunneli, harrasteilmailumahdollisuudet ja Lomahotelli Jämi (ruokapalveluita), kiipeilypuisto, E-fatbikevuokraus, minigolf. Kylpyläpalvelut, ruokailu- ja viihdetarjontaa tarjoaa Ikaalisten kylpylä (n. 20 km).

Yli 10 henkilön ryhmille toimitamme myös tilattaessa ruokapalvelut suoraan mökille.