Siirry sisältöön
140,00 € / vrk

Kauppias

Korsuretket Oy myynti@korsuretket.fi +358405786580 Y-tunnus: 2544213-9 Kauppiaan ehdot

Tentsile Experience Eco Camp

Lähellä luontoa – kaksio puussa  – tentsilemajoitus luonnonkauniissa Korsukylässä (2 hlölle) 140 €/ vrk (2 hengen paketti)

Majoittuminen sisältää:

* Yöpyminen tentsilessä kahdelle hengelle (sateen sattuessa tentsilessä on sadekate)

* Makuupussi, makuupussilakana, makuualusta (lisähuopia tarvittaessa) ja pyyhe

* Aamiaiskori sisältäen kahvi/ tee, lähileipomon sämpylöitä täytettynä paikallisen luomuvihannestarhan ja lihamaakarin tuotteilla, Korsun omaa granolaa, maustamatonta jogurttia, lähimetsän marjoja, ruokailuvälineet, servetit ja astiat

* Sauna: Tentsilemajoittujien kanssa yhteisessä käytössä on rannan hirsisauna paljun kera. Saunalla on valmiina puut, paljussa vesi valmiina sekä ohjeet saunan lämmitykseen. Saunomisvuorot jaetaan majoittujien kesken saapumisen yhteydessä. 

* Kanootti: Vuokrahinta sisältää inkkarikanootin käytön rauhallisella Jyllinjoella. 

* Yhteinen tulipaikka ja nuotiopuut, nokipannu kahvinkeittoa varten ja tilava ritilä avotulella

* Sisä-wc

* Vesihana ja keittokatos

* Jääkaappi käytettävissä

* Ilmainen pysäköinti

* Puhelimen latauspiste

Korsukylä on suojainen piilopaikka mystisen kuusimetsän siimeksessä. Kylän rakennukset sulautuvat kauniisti ympäröivään metsäluontoon muodostaen rauhallisen ja rennon kokonaisuuden.
Korsu-rakennuksessa toimii kesäkahvila (ti-su, josta voi ostaa paikallisia lähituottajien raaka-aineista valmistettuja herkkuja sekä käsintehtyjä herkku- ja ihonhoitovalmisteita. Korsu-rakennus itsessään on perinteikäs suomalainen metsärakennelma ja "piilopaikka", joka on rakennettu puusta ja osittain maan alle. Sen kattoa verhoaa sammalmatto.
Puulämmitteisessä Korsu-saunassa metsän siimeksessä sinua odottaa lempeä ja aito saunakokemus.. Saunan lämmöstä voit pulahtaa vieressä alati hiljakseen virtaavaan jokeen. Valmistaudu huuhtomaan pois arkiset ajatukset.
Korsukylän ohi virtaa hiljalleen satumainen Jyllinjoki. Joen yli kaartuvat puut siivittävät matkaa kohti alajuoksua. Reitti sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös enemmän meloneille luonnonkaunis jokimaisema antaa nautinnollisia kokemuksia. Matkaa taittaessa voi onnekas reissaaja kohdata harmaahaikaran, kalasääsken ja onpa joella tavattu harvinainen kuningaskalastajakin.
Korsukylä tarjoaa elämyksiä eri aisteille: metsän tuoksut, äänet ja värit, lohen loimutus ja nuotion ritinä, ohi hiljalleen virtaavan joen äänet ja näkymät, saunan tunnelma, nokipannukahvien maku. Korsuretkien ydinajatus lähtee liikkeelle luonnon rytmistä. Kuuntelemme luonnon rytmiä ja pyrimme elämään tasapainossa luonnon kanssa. Näin koemme myös sopusointua itsemme kanssa. Tämä kasvattaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Luonnon rytmin kunnioittaminen näkyy kaikilla toimintamme osa-alueilla.